Laat ons uw eigendom beheren

Bent u ver van uw huurwoning, wordt u overweldigd door uw dagelijkse routine of heeft u een vastgoedportefeuille die u wilt bloeien? Waarom uw huurbeheer niet toevertrouwen aan een professional? De waarde van uw vastgoed wordt verhoogd door het dagelijks beheer ervan te optimaliseren, maar ook door verschillende diensten op maat aan te bieden, die een bron van welzijn zijn voor uw huurders. Als beheerders zullen wij ons uiterste best doen om het leven van de eigenaars te vereenvoudigen.

Onze grootste troef: de ideale huurder. Gebaseerd op sterke partnerschappen, garandeert Gestea een constante vraag naar huurders van hoge kwaliteit en keuze.

De voordelen

Steun

Wij garanderen u 24/7 assistentie.

Partnerschappen en samenwerkingsverbanden

Van aannemers tot meubelmakers: wij zijn goed omringd.

Huurderspool

Een “huurders in de wacht” klantendatabase om een constante stroom van aanvragers te verzekeren.

Contactpunt

Gestea beheert 60% van de door haar aangeboden eigendommen. Wij creëren dus één enkel contactpunt met onze klanten tijdens het hele huurproces.

Getuigenissen

"Schitterende studio, mooie inrichting en een team dat voor alles zorgt: ik ben blij met mijn vondst!"
Juliette V., 16 november 2018
"Wij hebben vanochtend de koopakte van ons appartement ondertekend en ik wilde Gestea en in het bijzonder Florence Szente bedanken voor haar uitstekende werk! Zij was zeer pro-actief, dynamisch, een goede luisteraar, commercieel van begin tot eind en integer, wat niet altijd vanzelfsprekend is in deze sector. Het is een genoegen om op deze manier begeleid te zijn!"
Leila O., 22 august 2019
"Top accommodatie, precies wat we zochten! Dit alles vergezeld van een zeer professionele en beschikbare service: een aanrader!"
Alexandre B., 08 june 2016

Ons team

Danny Fuentes

PROPERTY MANAGER

Anthony Alacapa

PROPERTY MANAGER

Anne-Sophie de Galembert

PROPERTY MANAGER