Vind de perfecte woning

Bent u op zoek naar een woning te verhuren, te verkopen of te taxeren en wenst u advies op maat van uw behoeften? De makelaars van Gestea zetten zich in om u een woonplek te bieden die het beste bij uw wensen en behoeften past. Zij zullen naar uw voorkeuren luisteren: buurt, woningtype of gewenste indeling.

Een bezoek organiseren

Positieve oplossingen

Onze waarden

Onze waarden en filosofie weerspiegelen het verantwoordelijke bedrijf dat wij willen zijn, zowel op het gebied van innovatie als op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het zoeken naar oplossingen voor onze cliënten loopt als een rode draad door al onze diensten.

Onze missie

Het is onze missie om onze cliënten uitgebreide en gespecialiseerde ondersteuning te bieden. Wij willen de bron van de meest complete, creatieve en betrouwbare oplossingen zijn om hun keuzes te vergemakkelijken.
Waarde toevoegen aan onroerend goed, efficiënt en in alle transparantie waarde creëren voor onze cliënten en hun vermogen, dat is onze dagelijkse doelstelling.

Onze visie

Wij verbinden ons ertoe een kwaliteitsdienst te blijven verlenen die in overeenstemming is met de normen en ontwikkelingen van ons beroep. Bij alles wat wij doen, richten wij ons op opleiding en kennisoverdracht, zodat wij u professionele diensten van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

Ontdek onze diensten

Makelaardij

Verkopen, kopen of huren.
Elk project is uniek.

Huurbeheer

Laat ons uw eigendom beheren.
U helpen is onze zaak.

Co-ownership Management

Betrouwbaarheid, bekwaamheid en efficiëntie.
Mede-eigenaarschap gemakkelijk gemaakt.
Laat ons uw eigendom beheren.